Jaja punjena paštetom od peršuna

Toni AleksovToni AleksovPočetnik
26/10/2019
"Retro recept, isproban odavno - priprema se lako i brzo "
Priprema20 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno25 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano41
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tvrdo skuvajte jaja. Oljuštite ih i presecite na polovine. Izvadite žumanca i ispasirajte ih u pasatoru.

Maslac umutite u penu. U njega dodajte pasirana žumanca, sitno iseckan peršun, ceđeni sok od limuna, pa začinite sa malo soli i bibera.

Promešajte dobro smesu i napunite belanca.

Poslužite preko listova zelene salate, kojima ste obložili tanjir i ukrasite isečenim rotkvicama.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar