Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa jajima»Punjena Jaja»Jaja punjena kozijim sirom, belim lukom i peršunom

Jaja punjena kozijim sirom, belim lukom i peršunom

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2157k420
Jaja punjena kozijim sirom, belim lukom i peršunom
Fotografije: Stoyanka Rusenova
1 / 3
20/04/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
25 min.
Porcije
2
"Predjela za dušu - punjena jaja sa kozijim sirom i belim lukom"

Potrebni sastojci

  • jaja - 4 komada
  • koziji sir - 50 g
  • krastavac - 1/2 komada
  • beli luk - po ukusu
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

U posudu stavljamo jaja da se skuvaju. Nakon što se ohlade u hladnoj vodi isčemo ih na polovine.

Pomešamo koziji sir sa žumancima, isečenim peršunom i izgnječenim belim lukom. Gotovom smesom napunimo belanca.

Isečemo na tanke kolutove krastavac.

Na svako napunjeno belance stavljamo po krišku krastavca po sredini, a između i u sredinu stavljamo struk peršuna.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: