Pečeni koziji sir u tiganju

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
26/10/2019
"Sa pravim začinima koziji sir može da se pretvori u prefinjeni delikates, izuzetno pogodan uz belo vino "
Priprema5 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno10 min.
Porcije7
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano32
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • koziji sir - 200 g
  • med - 1 - 2 kašike
  • orasi - 2 - 3 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite sir na kolutove.

Zagrejte suv tiganj i poređajte parčiće, da se ne dodiruju.

Ispecite koziji sir sa obe strane dok ne postane zlatast.

Poređajte u veliki tanjir.

Prelijte sa malo meda.

Nalomite orahe na sitno i pospite njima svako parče pečenog kozijeg sira.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar