Način pripreme
U posudu pomešajte krem sir, meki kravlji maslac, šećer u prahu i vanilu, zatim mešajte viljuškom da se dobije gladak krem.
Stavite list prozračne golije na radni sto. Svaki keks potopite u mleko, po tri keksa u tri reda slažite na foliju.
Odozgo sipajte pripremljeni mlečni krem i izravnajte.
U sredinu stavite oguljenu bananu, a po želji zamenite voćem po želji.
Krajeve dva spoljna reda keksa pažljivo podignite ka sredini, pomoću folije. Pritisnite tako da se dobije piramida ili trougao pravilnog oblika. Lepo oblikovan rolat od keksa - trougao zavijte u foliju i stavite u frižider.
Ostavite na nekoliko sati da se krem stegne i keks da upije tečnost i da postane mekan.
Za glazuru, pomešajte napisane sastojke i blago zagrejte smesu dok se šećer ne istopi. Izlijte ohlađenu čokoladnu glazuru na već stegnut slatki rolat.
Kao završetak vašeg rolata od keksa sa bananama i krem sira, pospite kokos.
Neka Vam je slatko!