Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Karpačo»Karpaćo od japanske jabuke

Karpaćo od japanske jabuke

Karpaćo od japanske jabuke
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
1
"Lagan, ali prefinjen desert kojim ćete ostaviti utisak na goste - karpaćo od japanske jabuke - nadahnuće u tanjiru"

Potrebni sastojci

  • japanska jabuka - 1 komad
  • pinjole - 10 komada
  • keks - 1 komad, karamelizovan
  • kiselo mleko - 1 kašika
  • cimet - za posipanje
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite i operite japansku jabuku.

Isecite je na tanko i poređajte u odgovarajući tanjir.

Namrvite karamelizovan keks ostavljajući namerno i velike parčiće.

Pospite karpaćo pinjolama i cimetom.

Pomoću male kašike stavite kiselo mleko u malim porcijama.

Servirajte karpaćo sa japanskom jabukom odmah!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: