Rizi-bizi

Korisnik#244021Korisnik#244021
Pomoćnik kuvara
405
1
861
17
16/01/2020
"Zašto rizi-bizi, a ne rižoto? Pa ukusnije zvuči "
Priprema30 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano128
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvati pirinač i grašak (ako nije konzervisan) u blago posoljenoj vodi. Procediti.

U tiganju otopiti maslac, pa dodati pirinač i grašak, izgnječen beli luk, vegetu, so i mleveni biber (prema ukusu).

Kratko propržiti, pa preručiti u drugu posudu.

Dodati sitno narendan parmezan i sve sjediniti.

Služiti toplo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar