Način pripreme
Priprema testa: U mlako mleko dodati mlaku vodu, šećer, umešati izmrvljen kvasac. Dodati 3 kašike brašna, izmešati i ostaviti da odstoji 15 minuta.
Zatim dodati ulje, so, promešati i, postepeno dodajući brašno, zamesiti mekše testo.Testo pouljiti sa obe strane i ostaviti da odstoji 15 minuta.
Testo podeliti na dva dela. Jedan deo rastanjiti i staviti u pleh. Premazati kečapom i posuti origanom.
Rasporediti tanko rezanu šunku, zatim poređati tanko rezanu čajnu kobasicu. Preko naneti seckane šampinjone. Prekriti rendanim kačkavaljem i išarati kečapom.
Peći u dobro zagrejanoj rerni na 180 stepeni 15 minuta.
Gotovu picu izvaditi uz rerne. Ostaviti je da se malo prohladi i poslužiti je dok je vruća.
Savet: Drugi deo testa možete nadevati nadevom po sopstvenom izboru.
Prijatno!