Način pripreme
Prvo počinjemo sa pripremom krema od jaja od andevenih sastojaka.
Rastvorimo 3 kesice želatina sa malo hladne vode, ostavljamo da nabubri, stavljamo na pru i dodajemo u vreo krem.
Ostavljamo krem da se ohladi ili čekamo da se ohladi i umutimo sa 6 belanaca i sa 1 šoljom šećera na sneg.
Umutimo belanca, dodajemo psotepeno u hladan krem i mutimo mikserom.
Gotov krem podelimo na 3 dela - u jedan deo stavljamo hladan krem i mutimi mikserom.
Gotov krem podelimo na 3 dela - u jedan deo stavljamo vanilu, u drugi - mlevene orahe i u trećo kakao.
Polivamo kalup za kolač hladnom vodom i sipamo jedan deo. Čekamo da se stegne, da bi bilo brže možemo da stavimo u zamrzivač.
Kada smesa bude gotova, vadimo i sipamo preko drugi deo. Stavljamo ponovo u zamrzivač i isto uradimo i sa trećom.
Prilikom poslednje stavljamo u zamrzivač, a u frižideru ostavimo nekoliko sati da se stegne.
Okretanje gotovog kolača u slojevima je tako što lagano prođemo po ivicama nožem, posle na sekund potapamo ceo kalup u vrelu vodu i odmah okrećemo na poslužavnik, ali kratko pošto se lako rastapa.
Uživajte u mom predivnom puding kolaču!