Način pripreme
U posudu stavite mekani kravlji maslac, dodajte šećer i muttie mikserom dok ne dobijete homogenu smesu.
Dodajte jaje i nastavite da mutite još 5 minuta. Dodajte kokosovo brašno i med.
Prosejte brašno sa dve vanile i pola kašičice praška za pecivo. Dodajte ih u porcijama u smesu.
Poslednje dodajte borovnice - može sveže, može i zamrznute.
Ukoliko su sveže, dobro sjedinite smesu.
Obložite veliki pleh sa papirom za pečenje. Sa malom kašikom uzmite od smese i stavite na gomilicu na papir.
Ostavite dovoljno mesta zato što se keksići od kokosa razlivaju mnogo.
Pecite na 180 stepeni u prethodno ugrejanoj rerni dok ne porumene.
Gotove keksiće sa borovnicama i kokosom ostavite na rešetku da se ohlade.
Keksići su veoma ukusni!
Neka vam je slatko!