Domaći veganski sladoled-sorbe

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
97
644
25/05/2020
"Veganski sladoled, koga ne možemo da se zasitimo "
Priprema12 min.
Ukupno12 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano69
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • banana - 1 zamrznuta
  • zamrznute borovnice - 7 kašika
  • med - 2 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Stavljate zamrznuto voće i med u blender i blendirate ih dok se ne dobije ujednačena smesa.

Nakon toga sipate pripremljen sorbe u kutuju i ostavljate u zamrzivač.

Možete da koristite i drugo voće - na primer jagode, breskve, maline.

Nakon što se smesa stegne, možete da servirate domaći voćni sladoled!

Domaći veganski sladoled-sorbe može da se konzumira i u nezamrznutom stanju ili pak da se doda mleko i da se dobije voćni smuti.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar