Način pripreme
Dolaze vrućine i jede nam se nešto lagano i osvežavajuće - napravite ovaj desert.
U posudi pomešamo kiselu pavlaku, tečnu pavlaku, kondenzovano mleko i jednu vanilu u prahu.
Mikserom se sve muti u glatku smesu, može da se jede odmah, ako nije slatko, dodaje se 1-2 kašike šećera u prahu i ponovo se meša.
U male kutije sipamo krem, odozgo u lentama stavljamo džem od jagoda i poređamo se kriške svežih jagoda.
Zatvaramo kutiju i ostavljamo u frižideru da se stegne tri sata.
Ako stavite u zamrzivač, nakon par sati imaćete ukusan, svež, letnji desert sa jagodama.
Samo nemojte zaboraviti da ga izvadite iz zamrzivača bar 30 minuta pre serviranja, da se malo opusti.
Jedemo kašikom ili serviramo u čaši naš desert od jagode.
Neka bude leta i ovog mlečnog deserta!
Nek vam je ukusno!