Način pripreme
1. U posudu za pečenje sa dnom koje se skida namrvite keks na sitno. Istopite maslac na pari i prelijte keks. Pomoću kašike dobro pritisnite na dole da se dobije kora. Nakon što ste gotovi stavite posudu u frižider.
2 U dubokoj posudi se pomoću miksera umute krem sir i šećer.
3. U odvojenoj posudi umutite miskerom tečnu slatku pavlaku dok se ne dobije sneg. Nakon toga je dodajte pomoću špatule u smesu sa krem sirom mešajući pažljivo samo u jednom pravcu,
4. Izvadite posudu za pečenje sa korom od keksa iz frižidera. Preko nje sipajte krem i vratite nazad čizkejk u frižider na 15 minuta.
5. Nakon što se ohladio i počeo da se steže krem preko njega poređajte jagode iz slatka.
6. Vaš čizkejk sa krem sirom bez želatina stoji u frižideru tokom jedne noći pre konzumacije. Nek vam je slatko!