Bonapeti.rs»Recepti»Deserti»Torte i glazure»Čizkejk»Čizkejk sa bundevom i krem sirom

Čizkejk sa bundevom i krem sirom

Zlatina JelyazkovaZlatina Jelyazkova
Pomoćnik kuvara
458600
Čizkejk sa bundevom i krem sirom
Fotografije: Zlatina Jelyazkova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
8
"Napišite recept za ovaj čizkejk od bundeve na papiru, svi gosti će ga želeti"

Potrebni sastojci

  • kora
  • pomorandže - 1/2 komada
  • orasi - 100 g
  • bademi - 150 g
  • kravlji malac - 50 g
  • stevija - 1 kašičica
  • vanila - 2 g
  • krem
  • krem sir - 200 g
  • cimet
  • muskatni oraščić
  • kravlji maslac - 60 g
  • bundeva - 650 g
  • želatin - 10 g
  • pomorandže - 1/2 komada
  • kravlji maslac - 60 g
  • vanila - 2 g
* merne jedinice

Način pripreme

Sipajte u posudu želatin, dodajte hladnu vodu i ostavite da se poveća obim.

Pomešajteo orahe i bademe. Dodajte steviju, rastopljeni maslac, sok od pomorandže i vanilu. Promešajte i sipajte u pleh sa dnom koje se skida.

Oljuštite i isecite na koamde. Skuvajte. Izgnječite dok ne dobijete pire od bundeve. Dodajte u njega rastopljen i hladan maslac, muskatni oraščić, steviju, sok od pomorandže, cimet i krem sir.

Rastopite želatin u mikrotalasnoj ili na pari nekoliko sekundi. Dodajte u smesu za čizkejk od bundeve. Sipajte preko kore.

Ostavite ukusni čizkejk u frižideru 6-7 sati ili tokom noći.

Posle izvadite iz kalupa, ukrasite kokosovim brašnom i servirajte čizkejk sa bundevom i krem sirom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: