Način pripreme
KORA:
Stavite sve sastojke bez malina u posudu i mešajte dobro.
Dodajte maline i pažljivo promešajte tako da ravnomerno rasporedite u smesu.
Sipajte smesu u kalup 20x20 cm, obložen papirom za pečenje i pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 170 stepeni oko 25-30 minuta ili proverite čačkalicom za zube, treba da izađe suva.
Ostavite na rešetku da se ohladi i u međuvremenu pripremite krem i slatko.
KREM OD KOKOSA:
Pomešajte pavlaku od kokosa sa medom i ostavite u frižideru.
SLATKO OD MALINA:
Stavite maline u tiganj na umerenoj vatri i dobro izgnječite.
Držite ne više od 3-4 minuta tako da se ugreju i puste dok.
Dodajte med i promešajte, nakon toga sipajte u posudu i dodajte čia semenke. Dobro promešajte i stavite u frižider da se ohladi i zgusne.
SASTAVLJANJE:
Premestite hladnu koru na odgovarajuću tacnu.
Rasporedite krem od kokosa odozgo, a preko njega ohlađeno zgusnuto slatko.
Isecite kolač na kockice i čuvajte u frižideru.
Kolač sa slatkom i pavlakom je gotov.