Način pripreme
Uzmite jednu posudu za pečenje (veličine 12x24 cm) i postavite je papirom za pečenje. Nakon toga uzmite jednu šerpu i stavite u nju maslac.
Nakon što se istopi dodajte kakao, šećer i med. Mešajte dok ne provri. Sklonite šerpu sa ringle.
Dodajte mleveni keks i dobro promešajte. Nakon toga sipajte ovu smesu u posudu za pečenje. Pritisnite pomoću kašike i stavite u frižider da se stegne.
Za to vreme počnite da pravite čokoladnu glazuru. Istopite čokoladu na pari, u nju dodajte mleko i maslac. Promešajte. Sačekajte malo da se ohladi i sipajte preko osnove za čokoladne kolače.
Nakon što ste završili, ostavite dezert dva sata u frižideru, dok se čokolada ne stegne. Nakon što ga izvadite iz posude, isecite ga na kvadrate, da se dobiju manji domaći kolačići.
Vaši čokoladni kolači bez pečenja su gotovi.