Način pripreme
Pravimo razrere oko 2 cm na mesi, pazeći da ne sečemo do kraja.
U posudi mutimo dobro tečne sastojke za marinadu. Polivamo obilno meso sa svih strada dobijenom smesom. Posle natrljamo takođe sa svih strana začinima. Pokrivamo folijiom i stavljamo u frižider na 24 sata.
Marinirano meso premeštamo u posudu za pečenje koju smo prethodno pokrili aluminijumskom folijom, ostavljajući deo spolja, da možemo posle da uvijemo lepezu.
U svaki razrez stavljamo pod dve kriške topljenog sira, po jednu krišku gaude, po jendu kiršku mocarele, krugove crvene i zelene paprike i krug paradajza. Prelivamo marinadom. Uvijamo dobro gotov rolat sa svih krajeva.
Pečemo na 250 stepeni jedan sat. Nakon toga smanjujemo rernu na 200 stepeni i pečemo još jedan sat.
Nakon toga sklanjamo foliju, prelivamo dobijenim sosom i zapečemo 10-15 minuta, dok se ne stvori prepečena korica.