Način pripreme
Rerna - 200 stepeni
Ravna posuda za pečenje pokrivena papirom za pečenje
Veliki list lisnatog teta se stavlja direktno na papir u ravnu posudu za pečenje. Presaviju se krajevi sa svih strana oko pola cm, tako da se formira mala ivica. Izbuši se viljuškom. Pomoću četke osnova se potpuno maže senfom. Posipa se belim lukom u prahu, količina je po izboru.
Narenda se parmezan i raspoređuje se odozgo sa svih strana. Posipa se i raspoređuju se krupne prezle. Ostavlja se sa strane do korišćenja.
Paradajz se iseče na kolutove. Poređa se preko prezli, pri čemu se blago i preklopi. Posipa se provansalskim biljkama. Preliva se mlazom maslinovog ulja, posipa se solju u ljuspama i biberom po ukusu.
Peče se na 200 stepeni oko 20-23 minuta. Izvadi se iz rerne i posipa se svežim bosiljkom.
Izvor: Recipe 30