Način pripreme
Zagrjte rernu na 200 stepeni. Veliku duboku tepsiju obložite papirom za pečenje.
Stavite meso u srednje veliku posudu sa polovinom meda, polovinom senfa i polovinom Vorčester sosa. Dobro prekrijte meso.
Pomešajte krompire, šargarepe, paškanat, luk i majčinu dušicu u veliku posudu sa ostalim medom, senfom i Vorčester sosom. Sipajte u tepsiju.
Zagrejte veliki tiganj na jakoj vatri. Naprskajte maslinovim uljem. Meso kuvajte jednu minutu sa svih strana ili dok ne postane smeđe.
Stavite marinirane svinjske šnicle na povrće u tepsiji.
Pecite okretajući s vremena na vreme dok povrće ne omekne.
Pospite graškom. Pecite još 5 minuta. Šnicle prekrijte folijom. Ostavite na 5 minuta da odmori.
Neobične pečene medene svinjske šnicle za celu porodicu!