Način pripreme
Stavite jaja u posudu sa hladnom vodom. Kuvajte jaja oko 10 minuta od trenutka kad voda počne da vri. Izvadite jaja i ohladite ih u hladnoj vodi.
Stavite tunjevinu u posudu, izgnječite viljuškom. Nakon toga dodajte na sitno isečenu mirođiju i lučenu travu i promešajte.
Isecite hleb horizontalno i izvadite deo hleba iznutra (kao čamac da drži sve sastojke da se ne rasipaju pri sklapanju).
Namažit majonez i senf na donju polovinu hleba. Dodajte isečen čeri paradajz, isečena jaja, isečen kačkavalj, isečen krastavac.
Namažite majonez i na gornji deo hleba, sklopite sendvič i uvijte streč folijom.
Stavite sendvič između da lista papira za pečenje i stavite nešto teško odozgo da ih pritisnete. Stavite u frižider na bar 3-4 sata ili tokom jedne noći.
Izvadite iz frižidera i odsecite krajeve hleba i upakujte sendvič za piknik.
Prijatno!