Bonapeti.rs»Recepti»Riba»Brancin na roštilju sa limunom i morskom solju

Brancin na roštilju sa limunom i morskom solju

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Glavni urednik
57217132
Brancin na roštilju sa limunom i morskom solju
Fotografije: Anonymous
1 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
3
"Ukusni brancin, koji samo bacite na roštilj i spreman je za nekoliko minuta!"

Potrebni sastojci

  • brancin - 3 - 4 komada
  • limun - sok od 2 limuna
  • morska so - izmrvljena
  • biber
  • maslinovo ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite brancina, uklanjajući kičmu. Možete ih ostaviti sa glavama ili ih ukloniti.

Prelijte ih sveže ceđenim sokom od limuna i dobro utrljajte usitnjenom morskom solju i biberom. Ostavite ih da odstoje 15 minuta na hladnom mestu.

Zatim zagrejte roštilj, obilno premažite ribe maslinovim uljem iznutra i spolja i pržite nekoliko minuta sa svake strane.

Brancin na roštilju je veoma ukusno jelo, ukrasite ga nekim od ovih prikladnih priloga za ribu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: