Bonapeti.rs»Recepti»Deserti»Drugi deserti»Domaći krem sa bundevom i pavlakom

Domaći krem sa bundevom i pavlakom

Fat BertaFat Berta
Džedaj
64917250
Domaći krem sa bundevom i pavlakom2 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
8
"Uživanje za dušu u obliku krema sa bundevom i pavlakom - obožavamo ga"

Potrebni sastojci

  • bundeva - 1, 2 kg, violina
  • pavlaka - 1 čaša, kisela
  • šećer u prahu - 1 šolja
  • cimet
* merne jedinice

Način pripreme

Bundeva se oljušti i iseče na parčiće. Skuva se u vodi.

Ostavlja se da se ocedi i pasira se. Pomeša se sa kiselom pavlakom i šećerom i pasira se ponovo.

Dobijeni krem se servira odmah u čašama ili posudicama. Posipa se cimetom pre serviranja.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: