Bonapeti.rs»Recepti»Deserti»Torte i glazure»Čizkejk»Čizkejk sa bundevom, krem sirom i pavlakom

Čizkejk sa bundevom, krem sirom i pavlakom

Čizkejk sa bundevom, krem sirom i pavlakom
Fotografije: Potrebitel#262959
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
5
"Hrabar eksperiment u kojem je glavni lik čizkejk od bundeve, u koji smo dodali krem sir i pavlaku"

Potrebni sastojci

  • bundeva - 300 g, skuvana
  • krem sir - 150 g
  • keks - 1 pakovanje (po izboru)
  • maslac
  • kisela pavlaka - 400 ml
  • šećer - 1 šolja
  • vanila
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvamo bundevu i izgnječimo je.

Keksiće usitnimo i u njih dodajemo maslac. U kalup za pečenje raspoređujemo keks da postane kao kora.

Umutimo krem sir sa kiselom pavlakom, dodajemo šećer i vanilu. Kada se sve pomeša, dodajemo bundevu i ponovo promešamo.

Rerna se zagreva na 200 stepeni, sipamo smesu u tepsiju i pečemo čizkejk otprilike 40 minuta.

Čizkejk sa bundevom, krem sirom i pavlakom je gotov.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: