Način pripreme
Malsac isecite na kockice i stavite u veliku posudu. Tartufe takođe dodajte u istu posutu. Rastopite na pari.
U posudu miksera razbijte jaja. Mutite. Dodajte šećer i so. Mutite. Dodajte rastopljeni maslac i tartufe. Promešajte.
Prosejte brašno sa vanilom i praškom za pecivo. Dodajte u smesu. Mutite dok ne postane homogena. Pripremite kalup za tortu, dno obložite papirom za pečenje.
Gotovu smesu sipajte i pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne bude gotovo. Ostavite da se ohladi i secite na 2 kore.
Žleatin sipajte u čašu sa 150 ml vode. Ostavite da nabubri i stavite na kratko u mikrotalasnu.
U posudu miksera stavite kiselu pavlaku i slatko od borovnica, mutite. Dodajte želatin i ponovo mutite. Ponovo koristite kalup za tortu.
Jednu koru stavite na dno. Sipajte smesu. Odozgo stavite drugu koru i ostavite u frižideru da se stegne.
Brauni ukrasite po želji.
Brauni torta sa čokoladnim tartufima je gotova.