Način pripreme
Kora: 50 grama margarina umutiti mikserom. Kada se umuti i postane penast, dodati 100 grama sitnog šećera i još malo mutiti.
Zatim dodati sok od pomorandže i Plazmu keks. Napraviti smesu (da cvrči između prstiju) i staviti na već određeni kalup. Kada se stavi smesa u kalup ostaviti u frižider da odstoji 10-15 minuta dok se napravi beli fil !
Beli fil: 600 ml slatke pavlake (najbolje da stoji u frižideru nekoliko sati) dobro umutiti mikserom.
Posebno umutiti 540 grama krem sira sa 150 grama Sitnog šećera.
U međuvremenu pripremiti želatin da odstoji 10 minuta da nabubri. Izmućeni krem sir ubaciti u slatku pavlaku izmutiti mikserom. Otopiti želatin pa ubaciti u već svu pripremljkenu smesu.
Staviti u frižider dok se priprema Crveni fil.
Crveni fil: 500 grama malina staviti sa 300 ml vode da provri. Ubaciti 100 grama šećera. Kuvati 15 -20 minuta.
Kada maline budu gotove ohladiti ih malo (da možete da stavite 5 mali prst a da vas ne peče )
Ubaciti otopljeni želatin i preliti na tortu.
Ostaviti da prenoći u frižideru i poslužiti narednog dana.
Prijatno!