bonapeti.rs»Recepti»Glavna Jela»Kiseli kupus sa pasuljem i kobasicom

Kiseli kupus sa pasuljem i kobasicom

LenkaLenka
Šef kuhinje
8591k2k4545
Kiseli kupus sa pasuljem i kobasicom
Fotografije: Lenka
1 / 2
15/03/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
80 min.
Ukupno
110 min.
Porcije
4
"Miriše dobro, miriše na domaće"

Potrebni sastojci

  • kiseli kupus - 1 kom.
  • pasulj - 300 g
  • kobasica - 4 kom.
  • lovorov list - 4 kom.
  • biber
  • luk - 2 kom,
* merne jedinice

Način pripreme

Kiseli kupus iseći na listiće i luk iseći na komadiće. Prodinstati i luk i kiseli kupus.

Skuvati pasulj i dodati kiselom kupusu. Iseći kobasicu na krugove i dodati kupusu i pasulju.

Staviti u vatrostalnu posudu kupus, kobasicu i pasulj začiniti biberom i lovorovim listom.

Pecite 1h na 200 stepeni.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: