Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Namaz»Posni namaz sa tunjevinom i kiselim krastavcima

Posni namaz sa tunjevinom i kiselim krastavcima

LenkaLenka
Šef kuhinje
8591k2k5
Posni namaz sa tunjevinom i kiselim krastavcima
Fotografije: Lenka
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
4
"Brz i ukusan namaz koji je idealan na toplom hlebu"

Potrebni sastojci

  • tunjevina - 80 g, konzerva manja
  • majonez - 250 ml, lajt posni
  • kiseli krastavci - 4 kom., što sitnije isečeni srednje veličine
  • sok limuna - 1 kom.
  • so - 1/2 k.k.
  • biber - 1/3 k.k.
  • origano - 1 k.k.
  • senf - 1 k.k.
* merne jedinice

Način pripreme

Iscedite limun i naspite limunov sok u dublju posudu. Majonez i senf u istu posudu staviti sa soskom od limuna.

Tunjevinu isedite od ulja i iscepkati je što sitnije, pa spojiti sa majonezom. Krastavce što sitnije iseckajte i dodajte u posudu.

Dodati začine, so, biber i origano. Sve dobro promešajte.

Stavite da se ohladi u frižideru i spremno je za serviranje.

Namaz sa tunjevinom i kiselim krastavcima može da vam stoji u frižideru do 3 dana.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: