Pileći ražnjići na kineski način

Pileći ražnjići na kineski način

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Pileći ražnjići na kineski način
Fotografije: Niki
1 / 2
09/06/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Skuvaj25 min.
Ukupno55 min.
Porcije3
"Jedan ukusan recept za pileće ražnjiće na kineski način - znamo da već želite da ga probate"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileći file se očisti od masnoća, iseče se na kocke, stavlja se u posudu. Začinjavamo ga soja sosom, biberom, solju i sokom od limuna.

Ostavljamo u frižideru na bar 1 sat. Povrće očistimo i operemo. Isečemo ga na male kocke.

Nakon što meso odstoji u marinadi, počinjemo da nižemo ražnjiće ređajući povrće, meso.

Pečemo pileće ražnjiće na zagrejanom roštilju dok ne bude gotov.

Pileći ražnjići na kineski način su gotovi.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: