Način pripreme
Skuvajte sirup tako što pomešate vodu, šećer, oguljenu koru limuna, sok od limuna, štapiće cimeta i vanilu.
Kuvajte 10 minuta nakon što provri, tako što na kraju kuvanja dodajete maslac. Ostavite da se ohladi.
U posudi mikserom umutite jaja sa šećerom dok se ne dobije krem. Dodajte prethodno pomešano prosejano brašno, griz, vanilu i prstohvat soli, polako i pažljivo izmešajte špatulom.
Sipajte smesu u pravougaonu tepsiju podmazanu s malo maslaca. Tepsiju stavite u prethodno zagrejanu rernu na 180 stepeni i pecite dok ne postane zlatkasto-smeđa, otprilike 30 minuta, dok čačkalica koju zabodete ne bude suva.
Vrući koh zalijte ohlađenim sirupom i ostavite da s ohladi i da u potpunosti upije sirup.
Za krem pomešajte šećer sa hladnim mlekom i skrobom, mešajte dok se ne dobije glatka smesa.
Posudu stavite na ringlu i kuvajte dok se ne zgusti na tihoj vatri uz neprestano mešanje.
Vrući mlečni krem ravnomerno rasporedite po kohu i ponovo ostavite da se u potpunosti ohladi.
Pre serviranja garnirajte iseckanim orašastim plodovima, kokosovim brašnom, čokoladim mrvicama ili drugim.
Koh sa kremom je gotov.