Način pripreme
4 jaja umutite sa 1 šoljom šećera dok ne dobijete vazdušast krem. Dodajte 1 šolju brašna, 1 prašak za pecivo i 2 vanile. Dobićete malo gušću smesu od testa za biskvit. Sipajte u pleh sa prstenom koji se sklanja (18 cm) i pecite u zagrejanoj rerni na 160 stepeni dok čačkalica kojom proveravate ne bude suva. Dobijate koru sličnu puslicama - hrskavu i slatku.
Ugrejte 150 ml svežeg mleka i 4 kašike šećera i kada se šećer rastopi, kašikom obilno prelijte koru. U istu šerpu sipajte još 400 ml svežeg mleka i preostali šećer i pripremite puding od vanile dr Oetker.
Umutite 400 g kisele pavlake sa šećerom po ukusu (pavlaka treba da bude na sobnoj temperaturi) i dodajte krem. na kraju dodajte želatin rastopljen na pari, kako bi se osigurali od curenja kada uklonite prsten.
Odozgo pospite obilno kokosovim brašnom i po želji možete staviti bombone Rafaelo kao ukras. Ostavite u frižider da se stegne na 2 sata. Prijatno!