Način pripreme
Veoma ukusan recept sa malo sastojaka, manje kalorija, napravljen za kratko vreme. Odgovarajuć recept za sve dijete.
Prvo operemo i osušimo pileće grudi.
Blago posolimo grudi, poprskamo ih limunom. U svakom od njih pravimo razreze gde će biti stavljen nadev.
Lagano dodajemo crni biber i so. Možete da koristite razne začine koje želite.
Za nadev pomešamo sitni sir i luk, sotiran 2 minute, začine i bilje po ukusu, ukoliko želite.
Ja ne stavljam ništa osim sitnog sira. Napunimo pileće džepove, zatvorimo tako što pritisnemo rukom. U grudi dodajemo špargle nakon 20 minuta od kuvanja grudi.
Pomešamo kiselo mleko, malo aleve paprike, crni biber i majčinu dušicu i rasporedimo po našim pilećim grudima.
Dodajemo malo vode u tepsiju sa nelepljivim premazom i kuvamo dok apetitne pileće grudi sa sitnim sirom i šparglama ne porumene.
Prijatno!