Način pripreme
OSNOVA:
Blendajte sve sastojke tako da se oblikujte lepljiva smesa, i ravnomerno pritisnite ka dnu okruglog kalupa obloženog papirom za pečenje. Kalup je prečnika 16 centimetara.
BELI SLOJ:
Blendajte banane sa kokosovim mlekom (treba da se dobije relativno gusta konzistencija) i sipajte na osnovu, odozgo pospite voćem i kikiriki puterom.
LJUBIČASTI SLOJ:
Blendajte banane sa kokosovim mlekom i Maki Beri u prahu (*možete da ga preskočite i da stavite šaku kupina i borovnica za boju) i sipajte na beli sloj, pospite voćem, kikiriki puterom i kokosovim čipsom.
Stavite unikatnu sladoled tortu u zamrzivač na 2 sata (čuvajte tamo).
Pre nego što je isečete, dajte joj 10-15 minut izvan zamrzivača da se blago otpusti sladoled torta bez šećera.