Način pripreme
Pripremamo dva pudinga kao što je opisano na pakovanju, svaki posebno.
U kalup sa padajućim dnom naizmenično slažemo 1 red keksova.
Kakao keksove delimo na 2 dela po 200 g.
Jedan deo izlomimo u puding od vanile, a drugi deo - u čokoladni puding.
U kalup u koji smo poređali 1 red keksova, sipamo smesu sa pudingom od vanile i na nju smesu sa pudingom od čokolade. Zaglađujemo i ostavljamo da se ohladi domaća keks torta.
Za preliv:
Mleko se stavlja da se lepo zagreje i u njega se dodaje čokolada izlomljena na komadiće i kravlji maslac. Meša se dok se ne homogenizuje i ostavlja se da se malo ohladi, nakon toga se zaliva čokoladna keks torta.
Za ganaš kojim mi je izmazana torta sa strane, stavljamo pavlaku da se zagreje, nakon toga dodajemo čokoladu u komadićima, lepo mešamo dok se savršeno ne istopi, i stavljamo ga u frižider da se dobro ohladi.
Kada je ohlađen, mutimo ga mikserom i improvizujemo po čokoladnoj keks torti sa ganašem.