Način pripreme
Prosejte brašno i oblikujte udubljenje u njegovoj sredini. Unutra sipajte sve nabrojane sastojke za testo.
Postepeno umesite meko testo, pokrijte ga i ostavite da odmori dvadesetak minuta.
Otkidajte lopte od gotovog testa koje su veličine malog oraha.
Stavite papir za pečenje u tepsiju i poređajte loptice.
Zagrejte rernu na 180 stepeni i pecite medenjake dok se ne dobije prijatna boja.ž
Izdubite ih dok su još topli.
U mrve od medenjaka sipajte šećer u prahu, sameljite orahe i omeknuli maslac. Izmešajte i sipajte sveže mleko.
Napunite medenjake kremom od oraha i slepljujte ih dva po dva.
Istopite čokoladu i umočite slepljene kolačiće u nju, nakon toga uvaljajte blago u kokosovo brašno ili orahe.
Slepljeni medenjaci sa kremom su gotovi.