Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Pileća srca sa prazilukom u tiganju

Pileća srca sa prazilukom u tiganju

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2507k
Pileća srca sa prazilukom u tiganju
Fotografije: Petya Aleksandrova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
2
"Aromatična porcija pilećih srca sa prazilukom u tiganju - jedite uz čašu vina"

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 500 g
  • maslac - 125 g
  • praziluk - 2 struka
  • paradajz - 200 g, iz konzerve
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo na sitno praziluk. U tiganj stavljamo maslac, rastapamo i dodajemo isečen praziluk. Očistimo dobro pileća srca i operemo ih.

Kada je gotov praziluk, stavljamo srca, zapržimo i njih.

Dodajemo paradajz iz konzerve, mešamo i dodajemo biber i so.

Ostavljamo tako dok jelo ne bude gotovo.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: