Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Pileća srca sa pečurkama i paradajzom

Pileća srca sa pečurkama i paradajzom

Boryana AtanasovaBoryana Atanasova
Šegrt
5114213
Pileća srca sa pečurkama i paradajzom1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
4
"Za meze, za glavno jelo... svi ukućani vole srca"

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 1 kg
  • luk - 2 glavice
  • pečurke - 250 g
  • paradajz - 4
  • so
  • aleva paprika
  • čubar
  • crni biber
  • celer - 4 struka
* merne jedinice

Način pripreme

Očistim i operem pileća srca.

Stavljam ih u odgovarajuću posudu da se prže, dodajem krupno naseckan luk i propržavam nekoliko minuta.

Nakon toga dodajem naseckane pečurke. Pržim nekoliko minuta i dodajem alevu papriku.

Kada se proprži, dodajem paradajz mleven u secku.

Ostavljam da vri dok voda iz paradajza ne ispari, posolim i dodajem začine.

Kuvam još 2-3 minute i serviram ukusna pileća srca sa pečurkama i paradajzom.

Neka vam je slatko sa ovim srcima i pečurkama!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: