Način pripreme
U dubokoj posudi mikserom umutite maslac u šećer dok se ne dobije bela vazdušasta pena.
Nakon toga dodajte jaja jedno po jedno i nastavite da mutite, postepeno dodajući brašno, prašak za pecivo, kokosovo mleko i vanilu.
Nastavite da mutite dok se ne dobije ujednačena smesa. U posudu za mafine sa stavlja papirna korpica za kapkejk u svaki kalup posude.
Korpice se pune do dve trećine smesom i peku se u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 15-20 minuta.
Nakon što su gotove izvade se iz rerne i ostavljaju se da se ohlade. Mikserom se muti maslac i šećer u prahu dok ne pobele.
Dodaje se u kokosovo mleko i vanila, mućenje se nastavlja dok se potpuno ne sjedine svi sastojci i ne dobije se vazdušast krem.
Pomoću špatule se ukrašavaju kolačići dobijenim kremom, dekorišu se narendanim kokosovim orahom. Kapkejkovi sa kokosom i glazurom od kokosa se serviraju hladni.