Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Šnicle»Svinjetina sa pečurkama i paradajzom u tiganju

Svinjetina sa pečurkama i paradajzom u tiganju

Todorinka BernardovaTodorinka Bernardova
Inovator
14925523
Svinjetina sa pečurkama i paradajzom u tiganju
Fotografije: Todorinka Bernardova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
90 min.
Porcije
2
"Svinjetina u tiganju koju svaki put sa zadovoljstvom pripremamo"

Potrebni sastojci

  • šnicle - 2 komada, svinjske
  • pečurke - 200 g
  • paradajz - 4 komada
  • praziluk - 1/2 komada
  • šećer - 1 kašičica
  • beli luk - 3 čena
  • lovorov list
  • bosiljak
  • peršun
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Šnicle začinite solju i blago ih zapečatite na gril tiganju sa obe strane.

Propržite pečurke i praziluk u dubokom tiganju,

Nakon nekoliko minuta dodajte paradajz i začine.

Odozgo stavite šnicle u zatvorite tiganj poklopcem.

Kuvajte šnicle sa pečurkama dok ne budu gotove.

Servirajte ih još tople.

Svinjetina sa pečurkama i paradajzom u tiganju je odlična ideja za ručak ili večeru.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: