Bonapeti.rs»Recepti»Sendviči»Sendvič sa dimljenim pilećim fileom i čedrom

Sendvič sa dimljenim pilećim fileom i čedrom

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2507k
Sendvič sa dimljenim pilećim fileom i čedrom
Fotografije: Stoyanka Rusenova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
1
"Ujutru, popodne, uveče - vreme je uvek pogodno za sendvič sa čedrom i pilećim fileom"

Potrebni sastojci

  • hleb - 2 kriške, za toster
  • pileći file - 4 komada, dimljeni
  • krastavac - 1 komad, kornišon
  • masline - 4 komada
  • kečap - 1 kašika
  • luk - 1/2 komada
  • maslac - za mazanje
  • čedar - 4 komada
  • senf - po želji
* merne jedinice

Način pripreme

Uzmamo dve kriške tost hleba i namažemo ih maslacem.

Operemo krastavčić i isečemo ga na veoma tanko.

Maslinama izvadimo koštice.

Luk oljuštimo i isečemo na polovine.

Jednu polovinu ostavljamo sa strane, a drugu sečemo na tanko.

Počinjemo da ređamo sve sastojke, a nakon mazanja maslaca stavljamo krastavčić.

Preko njega dimljeni pileći file, čedar, luk, masline i na kraju prelivamo kečapom i senfom po želji.

Isečemo po dijagonali slepljeni sendvič, da bude zgodnije za helo, i počinjemo da konzumiramo.

Prijatno uz ovaj sendviča sa dimljenim pilećim fileom i čedrom!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: