Način pripreme
Prilikom spremanja ovog recepta koristite deblje špagete, zato što ima i tankih.
Skuvajte ih i ocedite, stavite u njih 1 kašičicu ulja da se ne bi lepile i ostavite sa straane.
Svinjetinu iseckajte na tanke trakice, stavite u posudu i dodajte soja sos, uni sos i skrob.
Izmešajte i ostavite.
Povrće očistite i iseckajte na tanke trakice. Beli luk, đumbir i papričicu usitnite.
U dubokom tiganju zagrejte ulje i stavite svinjetinu, pržite otprilike 10 minuta dok ne bude gotova i izvadite.
U istu masnoću stavite beli luk, đumbir i papričicu, kratko pržite nekoliko sekundi i odmah dodajte povrće.
Izmešajte, dodajte so i kuvajte otprilike 5-10 minuta, treba da ostanu blago hrskavi.
Posle dodajte isprženu svinjetinu, pirinčane špagete i neprestano mešajte otprilike 1-2 minute kako bi se dobro začinila svinjetina sa pirinčanim špagetama.