Bonapeti.rs»Recepti»Deserti»Kremovi»Glazure»Glazura puslice za kolače i medenjake

Glazura puslice za kolače i medenjake

Glazura puslice za kolače i medenjake
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 2
18/01/2022
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Ukupno
15 min.
"Kakve god slatkiše da pripremate, nemojte zaboravili da ima date savršeni izgled sa laganom puslica glazurom za kolače i medenjake"

Potrebni sastojci

  • belanca - 90 g ili 3 komada
  • šećer u prahu - 450 g
  • sok od limuna - 5 - 7 kapljica
* merne jedinice

Način pripreme

Odvajamo belanca, procedimo i ostavljamo u frižideru zatvorene na jednu noć.

Izvadite belanca sledećeg dana i stavite u secka. Dodajte šećer u prahu i sok od limuna.

Stavite umerenu temperaturu i mešajte 15 minuta ili dok ne dobijete meke vrhove.

Glazura je odgovarajuća za ukras na tortama, kolačima, keksićima i medenjacima.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: