Način pripreme
Umutite belanca dok se ne formiraju čvrsti vrhovi, zajedno sa šećerom, solju i vanilom. Neposredno pre nego što prestanete da mutite, dodajte nekoliko kapi željene boje.
Na pleh obložen papirom za pečenje rasporedite puslice na razmaku. Zagrejte rernu na 100 stepeni i pecite jedan sat i 15 minuta bez otvaranja.
Napravite krem tako što ćete umutiti pavlaku i šećer. Dodajte maskarpone, stalno mešajući.
Napunite špric kremom i isprskajte malu količinu na jednu puslicu. Pažljivo stavite još jednu preko nje i ponovo poprskajte kremom. Ukrasite po želji i poslužite zalepljene puslice. Dodala sam jagode, orahe i zamrznute borovnice, koje savršeno dopunjuju ove domaće puslice.
Spremni smo sa receptom za puslice za Dan zaljubljenih.
Pogledajte i kako da pripremite puslice sa akvafabom i saznajte kako se peku puslice.