Način pripreme
Jedna sjajna, zdrava improvizacija čipsa: bez prženja, bez štetnih masnoća i sličnih njihovih štetnih proizvoda koje sadrži kesica čipsa.
Uzela sam pakovanje tortilje, iseckala sam ih na trouglove i začinila maslinovim uljem, solju, alevom paprikom i jednom sjajnom šarenom solju.
Kada sam se uverila da je svaki trougao uvaljan u 8 začina, poređala sam u Instan pot, na 200 stepeni na 3 minute.
Ne očekujte da vam ispadnu tvrdi kao čips - biće mekani (i takođe ukusni), ostavite ih sa strane. Treba dobro da se ohlade i nakon toga postaju tvrdi kao čips.
Mi smo veliki fanovi ove varijante, tako deca ne pokazuju interesovanje za različite sjajne kesice čipsa u prodavnici, a i veoma je zasitan.
U našem slučaju za namaz sam stavila tarama kavijar, ali odgovarajući su bilo koji sos ili namaz koji volite.
Domaći čips od tortilje u Instant Potu je neobičan!