Bonapeti.rs»Recepti»Salate»Salata od ribe»Ajsberg salata sa tunjevinom i parmezanom

Ajsberg salata sa tunjevinom i parmezanom

Ajsberg salata sa tunjevinom i parmezanom
Fotografije: Evgenia
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
2
"Ukusana i lagana salata sa tunjevinom i parmezanom"

Potrebni sastojci

  • ajsberg salata - 1 mala
  • tunjevina - 1 konzerva, filet u sopstvenom sosu
  • krastavac - 1 mali
  • so - 2 prstohvata
  • maslinovo ulje - 1 kašika
  • sirće - 1 kašičica
  • kukuruz - 2 kašike, iz konzerve
  • parmezan - 1 kašika, narendan
* merne jedinice

Način pripreme

Operemo ajsberg salatu i isečemo je na sitno.

Oljuštimo krastavac i isečemo ga na male parčiće u ajsberg.

Posolimo, dodajemo maslinovo ulje i sirće i promešamo veoma dobro.

Sipamo u odgovarajuću posudu za serviranje.

Odozgo sipamo prvo kukuruz i nakon toga oceđenu tunjevinu.

Posipamo ukusnu salatu ravnomerno narendanim parmezanom i serviramo.

Salata ajsberg sa tunjevinom i parmezanom je ukusna i lagana.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: