Način pripreme
U posudici pomešamo prezle, kukuruzno brašno, so, biber, alevu papriku i kari.
Sečemo svinjetinu i piletinu na male parčiće i uvaljamo ih u ovu smesu.
Stavljamo parče papira za pečenje na dno korpice uređaja i mažemo sa malo ulja. Odozgo poređamo zalogaje, a možda će biti potrebno da se stave u dva reda - to nije problem. Posipamo preostalim uljem.
Kuvamo na 180 stepeni 35 minuta, dok povremeno mešamo.
Nakon toga isečemo slaninu na sitno i sipamo je odozgo preko mesa. Kuvamo još 5 minuta i isključujemo uređaj.
Sečemo zelenu salatu u posudu i začinjavamo je sokom od limuna, maslinovim uljem i sa malo soli.
Prebacujemo u duboki tanjir ili posudu za serviranje. Odozgo sipamo zalogaje mesa i slanine, poređamo parčiće gaude, parčiće paradajza i aranžiramo bogato sa domaćim čipsom.
Na kraju prelivamo na nekoliko mesta Cezar sosom.
Bogata salata sa mesom i slaninom je gotova.