Ruska salata za vegetarijance

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8850
3
25/11/2018
"Pažnja svim vegetarijancima - evo kako se pravi ruska salata, koja je pogodna vegetarijance. A votku možete da pijete slobodno - ona se pravi od raži, pšenice, ječma ili krompira "
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano662
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompir i šargerepa se operu i kuvaju dok ne omekšaju.

Nakon što se ohlade, oljušte se i iseku na kocke. Jaja se skuvaju, oljušte i takođe se iseku na kocke.

Kiseli krastavčići se ocede od salamure i iseku na male parčiće. Konzerve graška i kukuruza se ocede od vode.

Sve se promeša u posudi i dodaje se majonez promešan sa pavlakom.

Začinjava se senfom, biberom i solju po ukusu. Salata se ostavlja 30 minuta u frižideru da se ohladi.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar