Ruska salata sa karfiolom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79973
21/12/2018
"Smele improvizacije koje su inače ispale odlično Nek vam je slatko i nazdravlje "
Priprema30 min.
Ukupno30 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano338
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Karfiol se skuva na pari i iseče se na male parčiće. Kobasica koju ste odabrali ili file se iseče na kocke.

Šaragrepe se skuvaju u posoljenoj vodi i zajedno sa mariniranim krastavčićima se takođe iseku na kocke. Jaja se skuvaju do tvrdog stanja i takođe se iseku na kocke.

U velikoj posudi se pomešaju svi isečeni sastojci: karfiol, meso, šargarepa, krastavčići i jaja.

Dodaje se majonez i dobro se meša u ujednačenu smesu. Ukrašava se maslinama.

Salata je pogodna za ljude koji su na režimu ishrane sa niskim nivoom ugljenih hidrata.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar