Način pripreme
U posudu stavite čokoladu izlomljenu na komade i kokosovo ulje i sve istopite na pari (možete i u mikrotalasnoj).
U blenderu ili uz pomoć pasatora izmiksujte oljušteni i na komade isečeni avokado, jaja, eritrotol, kakao, koksovo brašno, vanilu, prašak za pecivo, istopljenu čokoladu i sve dobro sjedinite u homogenu smesu.
U odgovarajući pleh stavite papir za pečenje.
Prebacite gotovu smesu u pleh, koji je pripremljen za pečenje i poravnajte površinu špatulom.
Pecite ukusni brauni oko 30 minuta na 180 stepeni. Ostavite da se ohladi oko 10 minuta i zatim ga izvadite uz pomoć papira za pečenje, pa ga ostavite da se potpuno ohladi.
Čokoladni kolač možete da pospete brašnom od rogača po želji.
Keto brauni možete da čuvate u frižideru.
Komentari