Način pripreme
Skuvajte testeninu prema uputstvu na pakovanju. Iscedite i sačuvajte.
Skuvajte jaja u posoljenoj vodi. Isključite, isecite na polumesece i sačuvajte.
Isecite piletinu na tri komda, ne mnogo tanke šnicle. Stavite malo maslinovog ulja na rebrasti tiganj i ispecite sa obe strane dok ne bude gotovo.
Operite zelenu salatu i isecite je u veliku posudu. Poređajte avokado isečen na polumesece, jaje, poleće meso i testeninu.
Napravite sos, stavljajući jaje, inćune, beli luk, sok od limuna i senf u multipraktik.
Uključite ga i sačekajte da se samelje u ujednačenu smesu. Bez zaustavljanja sipajte maslinovo ulje u tankom mlazu i sačekajte da se zgusne.
Prelijte gotovu salatu od makarona sosom i narendajte parmezano odozgo.
Salata sa testeninom i Cezar sosom je mnogo ukusna.