Način pripreme
Priprema kore:
Za ovaj keto desert, umutite sve sastojke osim kokosovih strugotina. Dodaju se na kraju i mešaju špatulom. Smesa postaje prilično gusta.
Sipajte smesu u tepsiju prečnika 26 cm, raširivši je uz pomoć špatule.
Obavezno koristite papir za pečenje. Pecite na 180 stepeni, 15-20 minuta, u zavisnosti od rerne.
Priprema krema:
Umutite pavlaku i maskarpone zajedno sa zaslađivačem.
Slaganje torte:
Uz pomoć posude, isecite krugove od kore da imate jednake porcije. Svaki krug izlomite na komade. U posudu ređajte red od komada isečene kore.
Prelijte kremom i sa malo slatka od malina. Nežno promešajte nožem da se krem pomeša sa slatkom.
Ceo postupak pravljenja mini torte se ponavlja još jednom za završnu keto kokos tortu u posudi.
Komentari