Način pripreme
Četiri vrste kačkavalja se narendaju u jedan tanjirić.
U bokal za toplu vodu se zagreva voda dok ne provri. Špagete se stavljaju u veliku posudu i prelivaju se vrelom vodom. Ostavljaju se 3 minuta, nakon čega se procede.
U tiganj ili šerpu sa dnom koje se ne grebe se stavlja maslac sa malo ulja da se zagreje.
Dodaje se brašno i meša se neprestano žičanom mutilicom.
Postepeno se dodaje sveže mleko, pri čemu se ponnovo neprestano meša žičanom mutilicom, da se bešamel ne prevori u grudvice.
Sos se začinjava začinima za špagete. Ringla se isključi, sos se i dalje meša i dodaju se narendani sirevi.
Nakon što se kačkavalj istopi u sos se dodaju instant špagete.
Serviraju se u tanjirićima i po želji se posipaju čili paprikom da se dopuni ukus.
Instant špagete sa bešamelom i sirom su dosta zasitni.